Project

Op en top Brussels design

In een opvallend en naar Brusselse tradities vormgegeven gebouw combineert Le Toison d’Or 12.000m² luxueuze commerciële ruimte met prestigieuze appartementen van topkwaliteit. Dankzij zorgvuldig ingeplante groene binnenruimte kunnen bewoners zich ter ontspanning ten alle tijden onttrekken aan het bruisende stadsleven.

Met het rijke cultuuraanbod van talrijke musea, concertzalen, clubs en tentoonstellingen heeft het stadsdeel rond Le Toison d’Or alles wat de moderne stadsmens wenst. De honderden restaurants en eethuizen brengen het beste wat de wereld op culinair gebied voortbrengt samen op een zakdoek. De nabijheid van het Egmontpark en het Warandepark voorziet de buurt van de nodige ademruimte.

De door specialist in winkelvastgoed Prowinko ontwikkelde winkelruimte biedt onderdak aan de beste boetieks en flagship stores die een hoofdstad te bieden heeft. Daarmee is Le Toison d’Or de perfecte aanvulling op het winkelgebied in het Zuidoosten van Brussel dat bekend staat als één van Europa’s belangrijkste modebuurten. De ondergrondse parking maakt het complex makkelijk toegankelijk met de wagen.