Shopping

De hemel voor shoppers

Op de begane grond biedt Le Toison d’Or onderdak aan zo’n 12.000m² winkelruimte. Niet voor een winkelcentrum, maar voor de beste boetieks die de hoofdstad te bieden heeft. Het is de gedroomde locatie voor zes flagship stores van gerenommeerde Belgische en internationale modemerken. Dit luxueuze winkelcomplex is voorbestemd om het kroonjuweel in het handelstraject tussen de Naamsepoort en de Louizapoort te worden.

next
Shopping

Het winkelgebied in het Zuidoosten van Brussel is een geheel van flagship stores, Belgische en internationale winkelketens, buurtwinkels, vrijetijdszaken en exclusieve boetieks. Dit gedeelte van Brussel staat dan ook bekend als één van de belangrijkste Europese modebuurten.

next
Shopping

Prowinko is een belegger in winkelvastgoed met gedegen ervaring in de ontwikkeling van hoogwaardige winkelpanden in de belangrijkste steden van de Benelux. Le Toison d’Or beantwoordt aan alle vooropgestelde criteria: een perfecte ligging, ruime winkels met prachtige, hoge plafonds en fraaie etalages, een niet-aflatende stroom van mondaine voorbijgangers… De ondergrondse parkeergarage is bovendien heel handig voor bezoekers die een shoppinguitstap plannen.

Voeg daar de expertise van Prowinko aan toe, en het wordt duidelijk dat de detailhandel in Le Toison d’Or een succesvolle toekomst tegemoet gaat.