Prowinko

Een project van ProWinko

ProWinko is een private vastgoedbelegger. We investeren doorlopend in hoogwaardige winkelprojecten op toplocaties in de belangrijkste Europese steden. Ook Le Toison d’Or is één van die zeldzame pareltjes. We beslisten om zowel voor de ontwikkeling van het project in te staan, als er zwaar in te investeren. Dit bewijst hoe rotsvast we in de kansen van het complex geloven.

Ons professioneel team streeft te allen tijde naar creativiteit, betrouwbaarheid en daadkracht ten aanzien van onze klanten. Dit geldt uiteraard ook voor Le Toison d’Or.

Meer info

next
Prowinko

ProWinko richt zich vooreerst op de landen van de Benelux (België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg). Dat wij actieve beleggers zijn, blijkt niet alleen uit onze investeringen, maar ook uit de manier waarop we met onze winkelpanden omgaan. Onze langetermijnaanpak integreert zowel de voortdurend wijzigende verwachtingen van hedendaagse retailers, als de architecturale eigenheid van de gebouwen. Dat onze visie wordt gewaardeerd, blijkt uit de keur aan retailers die voor een vestiging in één van onze eigendommen kiezen.

next