Geniet maximaal van bruisend Brussel

Het stadsdeel rond Le Toison d’Or is het gedroomde toevluchtsoord voor hedendaagse levensgenieters die ten volle willen genieten van wat er in de Europese hoofdstad te beleven valt.

next
Ligging

icons-culture

Een rijk cultuuraanbod:
talrijke musea, ’s lands beste concertzalen en clubs, tal van tentoonstellingen, …

icons-restaurant

De culinaire hemel voor fijnproevers:
honderden eetgelegenheden allerhande, gaande van de beste Belgische keuken tot zeer creatieve internationale restaurants.

icons-green

Ontsnappen aan de drukte:
Brussel is één van de groenste hoofdsteden in Europa. Het Warandepark en het Egmontpark zijn maar een boogscheut verwijderd.

next
Ligging

icons-sablon

Authentiek leven in de stad:
de pittoreske antiek – en kunstbuurt Zavel, de unieke en kunstzinnige smeltkroes Matonge, de eind negentiende-eeuwse gemeente Elsene, …

icons-business

Bruisend zakenleven:
Brussel huisvest tal van internationale bedrijven, net zoals bijna alle Europese instellingen.

icons-shopping

Eindeloos lange winkelboulevards:
talrijke flagship stores vertegenwoordigen grote modemerken op de Louizalaan, Waterloolaan, Elsensesteenweg en Guldenvlieslaan.

next
Ligging

Dit alles is gemakkelijk bereikbaar vanuit Le Toison d’Or, zij het te voet, per metro, tram, bus, city bike of auto. Deze laatste kan u in een ondergrondse parkeergarage achterlaten. Via het internationale treinstation en de Internationale Luchthaven van Zaventem reist u snel en comfortabel naar andere grote steden.