Een nieuw hoofdstuk voor Brusselse architectuur

Herkent u de speelse art nouveaulijnen van Victor Horta in de tekeningen en plannen van Le Toison d’Or? Dit gebouw is niet zomaar een creatief hersenspinsel van de architecten. Aan het concept ging een grondige studie van de gevelritmiek in de buurt en de Brusselse architecturale traditie vooraf. Le Toison d’Or verrijkt de wijk en Brussel nog verder. De V-portalen geven bovendien de dualiteit van het residentieel-commerciële project weer en scheiden tegelijk de publieke en private delen.

next
Concept

Het gebouw werd ontworpen door het internationale architectenbureau UNStudio, in samenwerking met Jaspers-Eyers Architects.

UNStudio is wereldwijd befaamd voor zijn unieke en vooruitstrevende ontwerpen van gebouwen en woonprojecten in Europa en het Verre Oosten.

Jaspers-Eyers Architects verwierven naambekendheid in Europa met vernieuwende en perfectionistische designconcepten voor residentiële- en winkelprojecten.

next
Concept

Baad in luxe en stijl

Het creatieve en ingenieuze design van de architecten eindigt niet aan de buitenkant. De lobby is ook een pareltje van creatieve architectuur met een eigen ontwerp. De rondingen van gevelelementen worden doorgetrokken in het design van de gangen, de keukens en de badkamers. U geniet van hoogkwalitatieve en duurzame materialen in elke ruimte.

next
Concept

Uw appartement heeft een eigen terras of balkon en kijkt uit op de grote binnentuin die voor de nodige rust zorgt in het bruisende hart van Brussel. Het uitzicht uit de ruime en exclusieve appartementen is echt adembenemend.